2019-11-06 Nincs hozzászólás dimenzio Events

—### ÚJDONSÁG ###—
tÁRSASTÁNC GYŐR
Felnőtt és 50+

A Dimenzió TSE részéről egy új táncolási lehetőséget indítunk.

Várjuk a teljesen kezdőket és újrakezdőket, de mindig a páros vagy a csoport szintjének megfelelően lesznek az órák.

november 22-én pénteken NEM lesz óra!

Következő időpont:
2019. november 29. péntek 18:15 óra

Korosztály: Felnőtt és 50 +

Szeretnénk elhívni táncolni azokat a felnőtteket ezekre az egyedi foglalkozásokra, akik kedvet éreznek a társastánchoz, standard és a latin-amerikai táncokban. Ez nem tanfolyam, hanem alkalmi jellegű esemény, aki ahogyan ráér és eltud jönni táncolni, eljön, már 1 párral is tartunk órát!

A foglalkozásokon megismerkedhetünk a keringő, a foxtrott, a cha cha cha, samba, tangó vagy a rock and roll alap lépéseivel.

A foglalkozást Futó Károly tartja.

Részvételi díj:
1 pár esetén: 10 000 Ft / pár
2 és 3 pár esetén: 5 000 Ft / pár
4 és 5 pár esetén: 4 000 Ft / pár
6 pár felett 3 000 Ft / pár

Jelentkezés
–>> minden héten az adott péntek 16:00 óráig várjuk a jelentkezést –>> FONTOS! csak párosan lehet jönni –>> hívd el ismerősödet, párodat vagy családtagodat –
Jelentkezés SMS-ben a +36 30 936 0878 telefonon vagy a dimenzio91@gmail.com (a jelentkező páros nevét és egy telefon elérhetőséget kérünk )

Hivatalos honlap:
www.dimenziotse.hu/category/events

Helyszín: Győr, Kovács Margit Iskola, Répce u.2. – ingyenes parkolási lehetőség mellette vagy a környező utcákban.

Szeretnénk a Felnőtt és az 50+ korosztálynak a mozgását és a tánctanulását elősegíteni. Az egyszerű tánclépések segítségével javulni fog mindenkinél a koncentrációs képesség, az egymásra figyelés és a közös tánc lehetősége. Teljesen kezdőket vagy újrakezdőket várunk táncolni, ha már tanultatok táncolni, tovább visszük a fejlődést. Szeretnénk , ha a tánctanulással célokat is kapna mindenki hétről hétre, ezzel ösztönözné saját magát, partnerét és a korosztálybeli társait. Abban biztosak vagyunk, hogy akik eljönnek ezekre a táncos foglalkozásokra, biztosan jól fogják magukat érezni és a tanultakat tudják majd táncos eseményeken vagy egyéb rendezvényeken alkalmazni.

A Dimenzió TSE Felnőtt és ” 50+ Tánc Klub, Győr” társastánc foglalkozásaival reméljük példát mutatunk majd a felnövekvő nemzedéknek.

Várunk minden érdeklődőt táncolni!

üdvözlettel: Futó Károly