2020-09-16 Nincs hozzászólás dimenzio Events
Kedves győri Zumbások!
A járványügyi helyzetre hivatkozva a győri Tankerületi Központ szeptember 14-től nem engedélyezte határozatlan ideig a Kovács Margit Iskola tornaterem bérlését, így nem tudjuk az iskolában elkezdeni az őszi szezont, ezért NEM lesz szerda és pénteki zumba óra.
Bízunk benne, hogy sikerül Győrben rövid időn belül más helyszínen és megfelelő időpontban zumba órákat tartani az elkövetkező hetekben.
Figyeljétek kiírásainkat és felhívásainkat, hogy legyen újból zumba és tudjatok mozogni, sportolni.
Addig is kitartást mindenkinek!
DIMENZIÓ TSE, Zumba Győr-Hungary csapata

addig is általánosságban az óráinkról…

NEM KELL BEJELENTKEZNI! NINCS REGISZTRÁCIÓ!

Info Tel / SMS: +36 70 569 8810

Megjelenés: Sportos öltözet + VÍZ + Törölköző + Fertőtlenítő gél /

— Kezdők is jöhetnek! –Party hangulat! –Latinos dallamok! —

Belépőjegy:  Diák/Nyugdíjas: 1000 Ft/fő/60 perc  /// Felnőtt: 1500 Ft/fő/60 perc

Kedvezményes Diák/Nyugdíjas vagy Felnőtt bérletek válthatók 2020.09.01-től!
Bérletek:
Diák/Nyugdíjas:
Havi bérlet, 4 alkalom: 3.500 Ft/fő / 60 napig érvényes /
2 hónapos bérlet, 8 alkalom: 6.500 Ft/fő/ 90 napig érvényes /
Felnőtt bérletek:
Havi bérlet, 4 alkalom: 5.500 Ft/fő / 60 napig érvényes /
2 hónapos bérlet, 8 alkalom: 10.000 Ft/fő/ 90 napig érvényes /
A BÉRLET a zumba mellett minden Pirate Club, Győr keddi és csütörtöki napokon tartandó kizomba, bachata, argentin tangó, kubai salsa foglalkozásain is érvényes!

GyőrCard Turista Kártyával INGYENES minden zumba foglalkozás!

www.facebook.com/zumbagyor.hungary
www.facebook.com/dimenziotse

Zumba telefon: +36 70 569 8810

Várjuk a teljesen kezdőket is! Próbáljátok ki!

Várunk minden régi és új tagot a zumba foglalkozásainkon!

Vidéken:

hétfő: Győrsövényház 18:00 Iskola Tornaterem RENI /

szerda: PÉR 19:00 Művelődési Ház EDINA /

péntek: KISBÉR 18:00 Petőfi Iskola EDINA /

ZUMBA GYŐR-HUNGARY csapata!

Kedves Zumba kedvelők!

Nagyon fontos számunkra a zumbások jó közérzete, hangulata és természetesen az egészsége.

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel szeretnénk megismertetni veletek az alapvető tudnivalókat a koronavírussal szembeni védekezésről.

 1. Mossatok gyakran kezet és fertőtlenítsetek kézfertőtlenítő folyadékkal a zumba foglalkozás előtt és ha végeztetek, egyből utána is! Legyen veletek saját fertőtlenítő folyadék is!
 2. Ne érjetek a kezetekkel a szemetekhez, a szátokhoz és az orrotokhoz.
 3. Tartsátok be a köhögésre és a tüsszentésre vonatkozó etikettet! Ha nincs kéznél papírzsebkendő, a könyökhajlatba köhögjetek, tüsszentsetek és közben forduljatok el az embertársaitoktól.
 4. Kerüljétek a megszokott érintkezést, üdvözlési formát, például kézfogást, a puszit, a baráti ölelést, különösen akut légzőszervi fertőzésben szenvedő embertársakkal.
 5. Amennyiben bármilyen, a betegségre utaló tünetet érzel magadon, fejezd be a zumba foglalkozáson való részvételt és haladéktalanul jelentkezzetek az orvosotoknál.

Köszönjük a figyelmeteket!

DIMENZIO TSE, Győr

General information on the corona virus

Your health and well-being is very important to us. In view of current events, we would like to familiarise you with the following general instructions on how to behave with the corona virus.

 1. Clean your hands frequently and sufficiently with soap and water or disinfectant. For hygienic hand disinfection, follow the detailed notices int he sanitary areas of the centre.
 2. Do not touch your eyes, mouth and nose with your hands.
 3. Observe the ”coughing and sneezing etiquette”. When coughing or sneezing, hold your mouth and nose in the crook of your arm if you do not have a handkerchief ready and turn away from other people.
 4. Avoid the usual contact with people suffering from acute respiratory tract infections and the greetings forms, such as handshake, kiss and friendly hug.
 5. If you have any symptoms of illness, consult your doctor by phone immediately.

Thank you very much for your attention! DIMENZIO TSE, Győr

koronavirus.gov.hu

koronavirus@bm.gov.hu

0-24 órában Tel: 06-80-277-455   06-80-277-456

facebook oldal: www.facebook.com/koronavirus.gov.hu

Az adott foglalkozásra történő jelentkezéssel mindenki köteles elfogadni a következő szabályokat magatok és társaitok védelmének érdekében:

 1. A foglalkozáson mindenki saját felelősségére vesz részt.
 2. Kérjük, hogy csak tünetmentesen, egészségesen gyertek az órákra, amennyiben bármilyen betegség jeleit tapasztaljátok magatokon, keressétek fel az orvosotokat.
 3. A teremben csak a foglalkozásokon résztvevők, valamint egyesületünk tagjai, oktatói és edzői tartózkodhatnak.
 4. Kérjük, hogy a foglalkozásra egy kicsivel előbb, legalább 8-10 perccel érkezzetek az óra előtt, legyen időtök mindenben ráhangolódni. A terembe csak akkor tudtok bemenni, miután az előző csoport távozott, addig arra kérünk benneteket, hogy az épület előtt várakozzatok a friss levegőn. Javasoljuk, hogy amíg várakoztok, addig is tartsatok egymástól 1,5 méteres távolságot.
 5. Javasolt, hogy mindenki abban a ruhában érkezzen, amiben mozogni fog, ha szükséges az átöltözés, akkor az öltözőkben van rá lehetőség, de ott is legyen meg a távolság tartás, váltócipőt is hozzatok magatokkal.

A járványhelyzet nem múlt el, de az immunrendszer kiváló működéséhez az egyik legjobb mód a rendszeres testmozgás. A sport, a tánc nemcsak kellemes sporttevékenység, szabadidős elfoglaltság, de testünk egészségére is pozitív hatással van, mind testileg és mind lelkileg. Bízunk benne, hogy a fenti elővigyázatossági intézkedéseket betartva, egymásra odafigyelve ismét élettel, vidám hangulattal tudjuk majd megtölteni a termet és június 10-től újra találkozhatunk és köszönthetünk benneteket!

Több  hónap után ismét találkozzunk, gyertek mozogni!

DIMENZIÓ TSE, ZUMBA Győr-Hungary csapata

zumba video: