2020-11-25 Nincs hozzászólás dimenzio Events

Kedves Zumba kedvelők!

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy Dimenzió TSE, Zumba Győr-Hungary részéről ismét lehetőségetek lesz ONLINE élő videó zumba órára jelentkezni Edithez!

A jelentkezési lehetőség elindult, várjuk az e-mail-ben a jelentkezést!

2020. december 4. péntek 18:15 óra ONLINE élő zumba óra Edittel Zoom alkalmazáson keresztül!

 Menetrend -> a résztvevők részéről az 1500 Ft/fő/alkalom, külföldről 5 € vagy 5 $. óradíj összegének a befizetése (Duna Takarék Bank) vagy átutalása az egyesület bankszámlájára —>> az egyesület számára megérkezik a befizetés igazolása a banktól –>> utána az előre megadott időpontra megfogod majd a számítógéped, laptopod, netbookod, tabletet vagy telefonod és az e-mail-ben kapott jelszóval belépsz az eseményre a Zoom alkalmazásban –>> A Zoom ingyenesen letölthető az internetről, szükséges alkalmazás a video kapcsolathoz! Aki nem használta, még ezt az alkalmazást,mindenképpen próbáljátok ki előtte,hogy működik e?

 JELENTKEZÉS: az átutalással együtt december 4. péntek 15:00 óráig – dimenzio91@gmail.com e-mail-re írjatok levelet Futó Károlynak címezve és azon is fogjátok megkapni majd a belépési ID számot és a jelszót.

 BEFIZETÉS vagy ÁTUTALÁS: 1500 Ft /fő/alkalom- Bankszámlaszám: Duna Takarék Bank 58600283-11102151/ Dimenzió Tánc Sport Egyesület részére, közleményben kérjük beleírni Név, Lakcím (Ir.sz,Város,Utca), létszámot,amennyit befizettek, pl. 1 fő, 2 fő vagy 4 fő és írjátok még hozzá, Sporttevékenység – /

KÜLFÖLDRŐL történő átutalás esetén a részvételi díj 5 € vagy 5 $. SWIFT/BIC kód: DTBAHUHB – IBAN HU04 -5860 0283 1110 2151 0000 0000 /

BÉRLETEK: akik bérlettel rendelkeznek, itt az internetes élő online órán NEM tudjuk érvényesíteni a bérletüket, viszont bármikor felhasználhatják a személyes órákon,amikor visszatérhetünk majd a fitness terembe. Megértéseteket köszönjük!

Fontos!!! -zoom alkalmazás-
Töltsétek le a Zoom alkalmazást a számítógépre, laptopra, netbookra, tabletre vagy telefonra, amelyiken szeretnétek látni a mozgást és könnyen működik rajta az internetes kapcsolat! A zumba óra NEM nyilvános, csak azok kapnak Zoom alkalmazáson engedélyt és azok is fogják látni Edit zumba óráját,akik befizették a pénzt és az egyesületnek meg is érkezett a befizető igazolás,ha javasolhatjuk, ne hagyjátok a végére az átutalást,ha mégis így jártok, jelezzétek felénk sms-ben, messenger vagy e-mail üzenetben. Egyelőre alkalmilag tudtok jelentkezni, meglátjuk, hogyan működik az internetes élő videós zumba óra.

MOZGÁSRA ALKALMAS HELY: Keressetek egy olyan csendes, nyugodt helyet magatok körül, ahol zavartalanul tudtok majd részt venni a foglalkozáson és hallani is fogjátok a zenét. Legyen egy kisebb terület táncolni, félre a fotelt vagy az asztalt és már lesz is helyetek a szobában vagy a nappaliban!…de garázs zumba is lehetséges…ha ezt találjátok megfelelőnek…

Várjuk a megkereséseket és az érdeklődést! Mozgásra fel!

DIMENZIÓ Tánc Sport Egyesület, Zumba Győr-Hungary csapata

Futó Károly
+36 30 936 0878

www.dimenziotse.hu/category/events

FONTOS!
Zoom alkalmazás használata
A Dimenzió TSE részéről online élő videó foglalkozásokhoz a Zoom nevű video meeting szoftvert használjuk. Kérjük, töltsd le TE is, hogy kapcsolódhass óráinkhoz.

Amire szükség lesz
Számítógép, laptop, netbook, tablet vagy telefon. Amennyiben lehetséges, inkább laptopot, netbookot vagy számítógépet használj kihangosítható hangerőszabályzóval ellátott hangfallal. A héten kipróbáltuk, jól működött tableten és telefonon is.
– külső fülhallgató vagy hangszóró csatlakoztatása a jobb hangzás miatt előnyös
– stabil, jól működő internet kapcsolat is szükséges

Első lépések
A webináriumhoz való csatlakozáshoz klikkelj az e-mailben kapott linkre – a link közvetlenül az előadás “szobájába” juttat.
Ezután két dolog történhet attól függően, hogy használtál-e már a számítógépeden korábban Zoom webinárium szoftvert.

Ha még nem használtál,
akkor, először le kell tölteni a Zoom webinárium szoftverét, a webinárium megtekintéséhez. Ne aggódj, a Zoom webinárium szoftvere nem foglal sok helyet, és teljes mértékben biztonságos! Az adott böngészőhöz tudod letölteni magadnak.

Ha már használtál,
akkor pedig azonnal vagy a jóváhagyásodat követően elindul a gépedre korábban települt Zoom webinárium szoftver.

Hogyan lehet számítógépen, netbookon laptopon, tableten vagy telefonon csatlakozni?
1. Az adott foglalkozásra történő e-mailes jelentkezésed után küldünk ugyanarra az e-mailre egy linket a Zoom-hoz. Klikkelj a linkre.
2. Amennyiben a számítógépen megjelenik a kérdés, hogy letöltsd-e a Zoom-ot, klikkelj az ’Open Zoom’ opcióra. Vagy töltsd le a böngésződhöz megfelelő alkalmazást.
3. Add meg a neved. (Belépni csak teljes névvel lehet, becenevek törölve lesznek!).
4. Első alkalommal el kell fogadni az ÁSZF-et (Terms and Conditions-
I agree)
5. Klikkelj a „Join with Computer Audio” opcióra, hogy a mikrofonod csatlakozzon a rendszerhez.

JAVASOLJUK: 10-15 perccel a foglalkozás előtt jelentkezzél be a Zoom alkalmazáson, hogy ne kelljen kapkodnod, legyen időd tesztelni a beállításaidat és a hangzást a zenéhez. A számítógéphez,laptop-hoz vagy netbook-hoz csatlakoztatható, külső hangszóró, amelyen van hangerő szabályozó is, sokat számít a foglalkozás sikeres élményéhez.Az internet átvitel miatt így is fázis késéssel lesz a mozgás és a zene is, de részetekről mindenképpen a legfontosabb, hogy kövessétek a mozgás gyakorlatokat, számotokra az lesz az idő a zenében, amit hallani fogtok a saját készüléken. Ha szakadozik a hang vagy a video vétel, az internet elérésben is keressétek a megoldást!Ha megszakadna az adás vagy lefagyna a képernyő, jelentkezz be újra, számodra már nyitva lesz a lehetőség a belépésre.A +36 70 569 8810-es zumba telefonszámon az élő online videó alatt is tudsz segítséget kérni, ha valami nem sikerült.

Hogyan használd a Zoom-ot!
Az ablak alján egy sáv jelenik meg:
Lehetőségek a webinárium alatt. A webinárium ideje alatt látni fogod az előadást.
• Join Audio gomb: csak akkor jelenik meg, ha valamiért a csatlakozás folyamán nem
jó helyre kattintottál, vagy a számítógépeden probléma volt a hangbeállításokkal.
Kattints rá, hogy hallhass minket! Ha minden rendben, itt egy mikrofont fogsz látni
(az sem probléma, ha át van húzva).
• Participants gomb: a résztvevők listája.
• Share Screen gomb: ha rákattintasz erre a gombra, akkor jelezheted az előadónak,
hogy szeretnéd megosztani a képernyődet.
• Chat gomb: az előadáson jelenlévők írhatnak az előadónak – itt tudsz például
kérdést feltenni.
• Leave Meeting gomb: itt tudsz kilépni az előadásból.


Sikerült csatlakoznom, de nem hallok semmit!
Amennyiben sikerül csatlakoznod, de nem hallasz semmit, akkor a Zoom számára nem engedélyezted, hogy hozzáférjen a hangeszközödhöz. Kattints a Join Audio ikonra, majd a Join with Computer Audio lehetőségre. Fontos! Amíg ezt nem teszed meg, a Zoom nem képes használni a számítógéped hangeszközét!

Reméljük, tudtunk segíteni a Zoom alkalmazás használatában.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt az ONLINE élő videó foglalkozásainkon.

DIMENZIO TSE, Győr csapata