2021-05-11 Nincs hozzászólás dimenzio Events

SoLaRi …azaz Solo Latin Ritmusok…

A 2021-es év legújabb táncos lehetősége Győrből indul…

Ha szeretnél vidám latinos zenékre táncolni,akkor itt a helyed! Partner nem szükséges, mivel egyéni tánc lépésekre épül. Fiúk és lányok jelentkezését várjuk, természetesen jöhettek párban is, de a tánclépések egyénileg lesznek gyakorolva, próbáljátok ki! Könnyedén bárki számára elsajátítható lépések és élvezetes időtöltést ad majd minden résztvevőnek.

Várjuk azokat is, akik valamikor tanultak táncolni, de abbahagyták a táncot, nem volt partnerük vagy abbamaradt egyéb okok miatt, most viszont lenne kedvük újból eljárni mozogni és táncolni. Töltsétek fel magatokat táncos energiákkal! Legyen ismét jó kedvetek a tánc által!

Az első foglalkozástól kezdve mindegyik órán lesz a brazil Samba, a kubai Chachacha és a Rumba, az amerikai Jive, a dominikai Merengue és a Bachata, a kubai Salsa és a Reggaeton. Mindegyik tánc nagyon vidám zeneiséggel rendelkezik, pont ez a lényege a SoLaRi -nak, a könnyedség és a hangulat!

Óráról órára tanulod és gyakorlod az alapokat, szinte észre sem veszed és folyamatosan elsajátítod a latin táncoknak a lépéseit és a jellegzetességeit. Próbáld ki, élmény lesz minden egyes latinos óra!

Sportolónk és előadónk Moncsi, több mint 10 éves latin táncos múlttal rendelkezik, ő figyelni fog mindenkire, hogy jól érezzétek magatokat a foglalkozásokon.

A jelentkezés, a beiratkozás ezennel elindult a SoLaRi órákra! dimenzio91@gmail.com

jelenleg Kezdő szintre váruk a jelentkezéseket: dimenzio91@gmail.com

Junior 10-14 évesek / 15-18 évesek / Felnőtt 18 év felett / Senior korosztály /

A SoLaRi foglalkozásokat a járványügyi helyzet korlátozásainak a feloldása után tervezzük indítani! Minden érdeklődő, jelentkező kap egy e-mailt a kezdésről, de itt az eseményben is olvashatjátok majd, időközönként térjetek vissza ide az oldalra.

Táncos baráti üdvözlettel:

Futó Károly és a DIMENZIO TSE, Győr csapata