2021-06-14 Nincs hozzászólás dimenzio Events

Kedves Barátaink, Ismerőseink és Táncosok!

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy a DIMENZIO TSE szervezésében június 20. vasárnap ismét lesz Salsa, Bachata, Kizomba, Tango, Latin szabadtéri Est 17:00-23:00 óra között az Amstel Hattyú Fogadó teraszán!

17:00 KIZOMBA és 18:00 BACHATA középhaladó szinten (NEM kezdőknek!!!) június 20. vasárnap, AMSTEL Hattyú Fogadó I. emeleti teraszán, a szabadtérre NEM kell védettségi, Foglalkozást vezeti: Kacz Károly & Fehér-Páll Zsanett

Reméljük, minden adott lesz egy szuper délutánhoz, esthez, vacsora lehetőség, szabad a teraszos tánctér, vidám hangulat és már csak ti hiányoztok a barátaitokkal, ismerőseitekkel együtt! Beszéljetek róla már most előre, tervezzetek előre a vasárnapokra!

↓↓↓ F O N T O S !!! NEM KELL BEJELENTKEZNI, NINCS REGISZTRÁCIÓ csak akkor, ha szeretnél magadnak vagy társaságodnak ülőhelyet! Ilyenkor az adott vasárnap 14:00 óráig lehetséges a foglalás, ha valaki nem érkezik meg az általa megadott időpontra, 15 perc után az ülőhely kiadásra kerül.
ASZTALFOGLALÁS: e-mail: dimenzio91@gmail.com Futó Károly részére címezve vagy messenger üzenetben vagy SMS-ben +36 30 936 0878 a létszám és a várható érkezési időpont meghatározásával, én+1 fő, vagy én + 3 fő 19:30 óra… név aláírással… Gyertek táncolni!

A Dimenzio TSE a Magyar Táncsport Szakszövetség hivatalos tagszervezete 30 éve, és 2021-ben is, a hivatásos, az amatőr táncsport és a szabadidős tánc területén. A Kormány 264/2021.(V.21.) Korm. rendelet értelmében engedélyezett az egyéni és a csapatsport. A táncsport jellegéhez hozzátartozik és elengedhetetlen része a zenei hangzás,ill. a páros közeli tánctartás.

‼️

A COVID-19 járványügyi információk miatt fontos, hogy az alábbiakat tartsátok be:
– Kérünk benneteket, hogy csak akkor gyertek el, ha teljesen egészségesek vagytok!
– Kisebb megfázással is inkább maradjatok otthon!
– A kormányrendelet értelmében a teraszon eltörlésre került a kötelező maszkviselési kötelezettség!
– A szabadtéri teraszon nem kell védettségi igazolás!
– Kézfertőtlenítőt több helyen találsz majd a teraszon, használd nyugodtan!

Várunk minden régi és új tagot a foglalkozásainkon!

>táncoljatok kubai salsa, kizomba, bachata, argentin tangót vagy latin táncokat<

Vasárnap sétáljatok egyet Győr történelmi belvárosában, ismerkedjetek helyi nevezetességeinkkel, majd délután sétáljatok ki az Amstel Hattyú Fogadóhoz egy salsa, bachata, kizomba, tango, latinos estre.
Vidéken is beszéljétek meg, üljetek autóba és irány Győr!

↓↓↓
Egyesület és Klub független táncsport lehetőség!

↓↓↓
Zenék:
Főleg Latinos zenék, Salsa, Son, Timba, Reggaeton, Bachata, Argentin Tango, Kizomba és standard,latin ritmusok, igény esetén Boogie Woogie, Rock and Roll …stb egyéb zenék,ill. a kéréseiteket, ha tudjuk, teljesítjük.

↓↓↓
Ha nem tudsz táncolni:
Aki nem tud táncolni, nem probléma, azoknak is egy élmény lesz ez az este a vacsora lehetőség, a latinos zenék hallgatása vagy csak a táncoló párok nézegetése az asztal mellett, a szóló animációba pedig majd álljatok be mozogni!

↓↓↓
Időpont: 2021. június 20. vasárnap 17.00-23:00

↓↓↓
Helyszín:
Amstel Hattyú Fogadó I. emeleti szabadtéri terasza / 9025, Győr, Töltésszer 18 / parkolási lehetőség a panzió udvarán vagy a töltés mellett az utcán lehetséges, a városközponttól gyalog vagy kerékpárral is könnyen megközelíthető, közelben pedig buszmegálló is található.

↓↓↓
Belépőjegy az adott napon a helyszínen a belépésnél váltható:
2000 Ft/fő/nap vagy ADOMÁNY 1500 Ft-tól. Egyesületünk részéről eseményeink jövőbeni szervezéséért, táncsport tevékenységünk és céljaink eléréséért az önkéntes adományt elfogadjuk 1500 Ft és 150.000 Ft között a kihelyezett adománydobozban. Az adott napra ajándékba adjuk a táncsport tevékenységet!
——————————————————————————————
Az étteremben Estebéd vagy vacsora 17:00-20:00 óra között lehetséges, nem kötelező, ettől függetlenül is várunk minden érdeklődőt!Az étteremben étlapról is lehet vacsorát kérni, ill a HÉTVÉGI megújult MENÜAJÁNLAT is lehetőség AZ ÉTTEREM RÉSZÉRŐL!
Az étel és ital fogyasztását mindenki maga rendezi!

HÉTVÉGI MENÜAJÁNLAT:
1) Előétel/
-Házi sonka, mozzarella,friss saláta,citrusos vinagrette,pékáru (1,7)2)

Levesek :
-Májgombócleves (1,3,9 )
-Eperkrémleves , vanília fagylalt (1,3,7,8)3)

Főételek:
– Roston sült tőkehal-filé,fokhagymás,olívaolajos,chilis tagliatelle (1,4,7)
– Amstel Bleu krémsajt,bacon,zöldfűszerek, spárgás rizottó (1,3,7)
-Kacsacomb, röstiburgonya,jus (1,3,4,7,9)
-Cigánypecsenye, sült burgonya (7,9)4)

Saláták, Tészták:
-Vargányás taglietelle,parmezán (1,6,7)
-Ecetes savanyúságok
-Friss kevert saláta, különböző öntettekkel

5) Desszertek:
-Brownie,vaníliafagylalt (1,3,7,8)
-Vegyes fagylalt (3,7,8)

A 2 fogásos menü ára 2800,-/fő, a 3 fogásos menü ára 3500,-/fő
———————————————-
Hívjátok el barátaitokat, ismerőseiteket, legyen egy kellemes vasárnapunk Győr egyik látványos zöldövezetes részén!

Tervezett program:
16:45 Kapunyitás, érkezés, gyülekező, asztalfoglalás, társaságok, párok vagy egyének előre foglalása alapján ill. érkezési sorrendben.
Ha valaki egyedül tud jönni, ne aggódjon, biztos találunk számára is megfelelő asztaltársaságot, csak jelezze felénk, hogy egyedül érkezik, hogy tudjunk segíteni. Ebben nincs semmi ciki, nagyon sokan jöttek idáig is egyedül a foglalkozásainkra és nagyon jól érezték magukat, többen azóta is járnak táncos eseményekre.

– 17:00 órási kezdéssel KIZOMBA majd 18:00 BACHATA középhaladó szinten (NEM kezdőknek!!!) Kacz Károly & Fehér-Páll Zsanett vezetésével

Utána:
Salsa, Son, Reggaeton, Bachata, Kizomba, Argentin Tango, Cha Cha, Jive, Samba, Rumba, standard,latin táncok és egyéb zenei ritmusok. /
– Szóló ANIMÁCIÓ az este folyamán, bátran be lehet állni táncolni /
– Igény esetén Salsa Rueda vezénylések /
23:00 ZÁRÁS

ESŐ, ROSSZ IDŐ ESETÉN SINCS GOND, MIVEL A TERASZ RENDELKEZIK LEHÚZHATÓ FÜGGÖNNYEL, KELLEMES HŐMÉRSÉKLETTEL!

Dohányozni az étterem terasza mellett lehetséges!

A létszám korlátozott! Jelentkezz minél előbb!

website:
http://dimenziotse.hu/category/events/

Hivatalos facebook oldal:
https://facebook.com/Kubai.Salsa.Klub

Facebook nyilvános csoport:
@Kubai.Salsa.Klub

Várunk benneteket!
DIMENZIO TSE Kubai Salsa Klub,Győr csapata

ui: a változtatás jogát fenntartjuk

‼️

 Kedves Táncosok!

Nagyon fontos számunkra a Táncosok jó közérzete, hangulata és természetesen az egészsége!

A járványveszély továbbra is fennáll, ezért higiéniai szempontból szeretnénk megismertetni veletek az alapvető tudnivalókat a koronavírussal szembeni további védekezésről:
1. A foglalkozásokon mindenki saját felelősségére vesz részt
2. Kérjük, hogy csak tünetmentesen, egészségesen gyertek a szabadtéri estekre!
3. Mossatok gyakran kezet és fertőtlenítsetek kézfertőtlenítő folyadékkal, ha lehetséges a foglalkozás előtt és ha végeztetek, egyből utána is!
4. Szünetek után is használjatok fertőtlenítő folyadékot!
5. Legyen veletek saját fertőtlenítő kendő, gél vagy folyadék is!
6. Ne érjetek a kezetekkel a szemetekhez, a szátokhoz és az orrotokhoz.
7. Tartsátok be a köhögésre és a tüsszentésre vonatkozó etikettet! Ha nincs kéznél papírzsebkendő, a könyökhajlatba köhögjetek, tüsszentsetek és közben forduljatok el az embertársaitoktól.
8. Amennyiben bármilyen, a betegségre utaló tünetet érzel magadon, fejezd be a foglalkozáson való részvételt, menjetek haza és haladéktalanul jelentkezzetek az orvosotoknál.
Köszönjük a figyelmeteket!

Az immunrendszer kiváló működéséhez az egyik legjobb mód a rendszeres testmozgás.

A sport, a tánc nemcsak kellemes sporttevékenység, szabadidős elfoglaltság, de testünk egészségére is pozitív hatással van, mind testileg és mind lelkileg. Bízunk benne, hogy a fenti elővigyázatossági intézkedéseket betartva, egymásra odafigyelve ismét élettel, vidám hangulattal tudjuk majd megtölteni hétről hétre a tánctermet, sokszor találkozhatunk még és köszönthetünk benneteket!
DIMENZIO TSE, Győr Kubai Salsa Klub csapata

‼️

 General information on the corona virus

Your health and well-being is very important to us. In view of current events, we would like to familiarise you with the following general instructions on how to behave with the corona virus.
1. Clean your hands frequently and sufficiently with soap and water or disinfectant. For hygienic hand disinfection, follow the detailed notices int he sanitary areas of the centre.
2. Do not touch your eyes, mouth and nose with your hands.
3. Observe the ”coughing and sneezing etiquette”. When coughing or sneezing, hold your mouth and nose in the crook of your arm if you do not have a handkerchief ready and turn away from other people.
4. Avoid the usual contact with people suffering from acute respiratory tract infections and the greetings forms, such as handshake, kiss and friendly hug.
If you have any symptoms of illness, consult your doctor by phone immediately.
Thank you very much for your attention!
DIMENZIO TSE, Győr Cuban Salsa Team

koronavirus.gov.hu

koronavirus@bm.gov.hu

0-24 órában Tel: 06-80-277-455 /

06-80-277-456