2021-11-20 Nincs hozzászólás dimenzio Events

készüljetek…SoLaRi …azaz Solo Latin Ritmusok… 2022…várjuk majd a jelentkezéseket…

e-mail: dimenzio91@gmail.com vagy +36 30 936 0878 telefonon vagy messengeren

A 2022-es év legújabb táncos lehetősége…

Ha szeretnél vidám latinos zenékre táncolni,akkor itt a helyed! Partner nem szükséges, mivel egyéni tánc lépésekre épül. Fiúk és lányok jelentkezését várjuk, természetesen jöhettek párban is, de a tánclépések egyénileg lesznek gyakorolva, próbáljátok ki! Könnyedén bárki számára elsajátítható lépések és élvezetes időtöltést ad majd minden résztvevőnek.

Várjuk azokat is, akik valamikor tanultak táncolni, de abbahagyták a táncot, nem volt partnerük vagy abbamaradt egyéb okok miatt, most viszont lenne kedvük újból eljárni mozogni és táncolni. Töltsétek fel magatokat táncos energiákkal! Legyen ismét jó kedvetek a tánc által!

Az első foglalkozástól kezdve mindegyik órán lesz a brazil Samba, a kubai Chachacha és a Rumba, az amerikai Jive, a dominikai Merengue és a Bachata, a kubai Salsa és a Reggaeton. Mindegyik tánc nagyon vidám zeneiséggel rendelkezik, pont ez a lényege a SoLaRi -nak, a könnyedség és a hangulat!

Óráról órára tanulod és gyakorlod az alapokat, szinte észre sem veszed és folyamatosan elsajátítod a latin táncoknak a lépéseit és a jellegzetességeit. Próbáld ki, élmény lesz minden egyes latinos óra!

Sportolónk és előadónk Moncsi, több mint 10 éves latin táncos múlttal rendelkezik, ő figyelni fog mindenkire, hogy jól érezzétek magatokat a foglalkozásokon.

Jelenleg Kezdő szintre várjuk a jelentkezéseket ifjúsági és felnőtt korosztályban.

A SoLaRi foglalkozás szervezés alatt. Minden érdeklődő, jelentkező kap egy e-mailt a kezdésről, de itt az eseményben is olvashatjátok majd, időközönként térjetek vissza ide az oldalra.

Táncos baráti üdvözlettel:

Futó Károly és a DIMENZIO TSE, Győr csapata