2021-11-21 Nincs hozzászólás dimenzio Events

Kedves Barátaink, Ismerőseink és Táncosok!

A 30 éves Dimenzio TSE és a 15 éves Kubai Salsa Klub jubileumi eseménysorozatának alkalmából:

KIZOMBA november 30 kedd /

19:30 KIZOMBA kezdőknek és újrakezdőknek

Utána: 20:45 BACHATA kezdő2, középhaladó,akik tudják már az alapokat

Oktató: Kacz Károly és Barabás Csilla

Helyszín: Aforce1 Táncstudio kisterme, az adyvárosi tónál

↓↓↓ F O N T O S !!! NEM KELL BEJELENTKEZNI! NINCS REGISZTRÁCIÓ!…csak el kell jönni a megadott helyszínre… érdeklődni Futó Károlynál lehet +36 30 936 0878 vagy e-mail dimenzio91@gmail.com

FIGYELEM!
A 2021. november 20-tól érvényben levő Kormányrendelet értelmében közösségi térben, folyosón maszkot kell viselni,de sportolás (táncsport) közben nem kell.

↓↓↓
Részvételi díj: ADOMÁNY 6-9 fő esetén 2000 Ft-tól/fő/óra, 10 fő felett 1500 Ft/fő/óra. Az adományozás ÖNKÉNTES! Egyesületünk részéről eseményeink jövőbeni szervezéséért, a táncsport tevékenységünk és céljaink eléréséért elfogadjuk az önkéntes adományt 2000 Ft és 150.000 Ft közötti összegben a kihelyezett adománydobozban. Az adott napra ajándékba adjuk a táncsport tevékenységet! vagy Belépő: 2500 Ft/fő/óra

A Dimenzio TSE a Magyar Táncsport Szakszövetség hivatalos tagszervezete 30 éve, és 2021-ben is, a hivatásos, az amatőr táncsport és a szabadidős tánc területén. A Kormány 264/2021.(V.21.) Korm. rendelet értelmében engedélyezett az egyéni és a csapatsport. A táncsport jellegéhez hozzátartozik és elengedhetetlen része a zenei hangzás,ill. a páros közeli tánctartás.

‼️

A COVID-19 járványügyi információk miatt fontos, hogy az alábbiakat tartsátok be:
– Kérünk benneteket, hogy csak akkor gyertek el, ha teljesen egészségesek vagytok!
– Kisebb megfázással is inkább maradjatok otthon!
– A kormányrendelet értelmében zárt térben kötelező a védettségi igazolás!

Várunk minden régi és új tagot a foglalkozásainkon!

website:
http://dimenziotse.hu/category/events/

ui: a változtatás jogát fenntartjuk

‼️

 Kedves Táncosok!

Nagyon fontos számunkra a Táncosok jó közérzete, hangulata és természetesen az egészsége!

A járványveszély továbbra is fennáll, ezért higiéniai szempontból szeretnénk megismertetni veletek az alapvető tudnivalókat a koronavírussal szembeni további védekezésről:
1. A foglalkozásokon mindenki saját felelősségére vesz részt
2. Kérjük, hogy csak tünetmentesen, egészségesen gyertek a szabadtéri estekre!
3. Mossatok gyakran kezet és fertőtlenítsetek kézfertőtlenítő folyadékkal, ha lehetséges a foglalkozás előtt és ha végeztetek, egyből utána is!
4. Szünetek után is használjatok fertőtlenítő folyadékot!
5. Legyen veletek saját fertőtlenítő kendő, gél vagy folyadék is!
6. Ne érjetek a kezetekkel a szemetekhez, a szátokhoz és az orrotokhoz.
7. Tartsátok be a köhögésre és a tüsszentésre vonatkozó etikettet! Ha nincs kéznél papírzsebkendő, a könyökhajlatba köhögjetek, tüsszentsetek és közben forduljatok el az embertársaitoktól.
8. Amennyiben bármilyen, a betegségre utaló tünetet érzel magadon, fejezd be a foglalkozáson való részvételt, menjetek haza és haladéktalanul jelentkezzetek az orvosotoknál.
Köszönjük a figyelmeteket!

Az immunrendszer kiváló működéséhez az egyik legjobb mód a rendszeres testmozgás.

A sport, a tánc nemcsak kellemes sporttevékenység, szabadidős elfoglaltság, de testünk egészségére is pozitív hatással van, mind testileg és mind lelkileg. Bízunk benne, hogy a fenti elővigyázatossági intézkedéseket betartva, egymásra odafigyelve ismét élettel, vidám hangulattal tudjuk majd megtölteni hétről hétre a tánctermet, sokszor találkozhatunk még és köszönthetünk benneteket!


DIMENZIO TSE, Győr csapata

‼️

 General information on the corona virus

Your health and well-being is very important to us.

In view of current events, we would like to familiarise you with the following general instructions on how to behave with the corona virus.
1. Clean your hands frequently and sufficiently with soap and water or disinfectant. For hygienic hand disinfection, follow the detailed notices int he sanitary areas of the centre.
2. Do not touch your eyes, mouth and nose with your hands.
3. Observe the ”coughing and sneezing etiquette”. When coughing or sneezing, hold your mouth and nose in the crook of your arm if you do not have a handkerchief ready and turn away from other people.
4. Avoid the usual contact with people suffering from acute respiratory tract infections and the greetings forms, such as handshake, kiss and friendly hug.
If you have any symptoms of illness, consult your doctor by phone immediately.


Thank you very much for your attention!


DIMENZIO TSE, Győr Cuban Salsa Team

koronavirus.gov.hu

koronavirus@bm.gov.hu

0-24 órában Tel: 06-80-277-455 /

06-80-277-456