2022-01-16 Nincs hozzászólás dimenzio Events

Kedves Barátaink, Ismerőseink és Zumba kedvelők!

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy 2022. januártól EDIT vár minden mozgásra vágyó hölgyet és urat a zumba óráin! Helyszín:  Kovács Margit Iskola Tornacsarnok. 9024, Győr Marcalváros I. Répce u.2. Az iskolába való belépéshez a VÉDETTSÉGI IGAZOLÁS szükséges!

Gyertek el mozogni, próbáljátok ki! Hívjátok el barátaitokat és ismerőseiteket!

Győr PÉNTEK 19:00 óra –  2022. január 21, 28,

Győr SZERDA 19:00 óra -2022. jan.  26,

ZUMBA PÉR EDINÁVAL január  26, szerda 19:00 – Művelődési Ház –

FIGYELEM!
A 2021. november 20-tól érvényben levő Kormányrendelet értelmében zárt helyen maszkot kell viselni, de sportolás (táncsport) közben NEM kell.

Előzmény:
Vissza a kezdetekhez!
2010 tavaszán, 11,5 éve kezdtük a zumba órákat Győrben és a környéken élőknek, azóta többen is visszatérő vendégek a foglalkozásokon.

★★★↓↓↓ Zumba Győrben EDITTEL ★★★↓↓↓

–>>Kezdők is jöhetnek! –>>Latinos dallamok!
— Próbáld ki,ha még nem voltál ilyen foglalkozáson! —
Megjelenés: Sportos öltözet + VÍZ + Törölköző

↓↓↓
Részvételi díj: ADOMÁNY 1500 Ft-tól/fő/alk. Az adományozás ÖNKÉNTES! Egyesületünk részéről eseményeink jövőbeni szervezéséért, táncsport tevékenységünk és céljaink eléréséért önkéntes támogatást, adományt 1500 Ft és 150.000 Ft között elfogadunk a kihelyezett adománydobozban, az adott napra ajándékba adjuk a zumba tevékenységet! Adományozással kedvezményes bérlet lehetőség! vagy Belépő: 2000 Ft/fő/alk

Adományozással Kedvezményes Diák/Nyugdíjas 8000 Ft/fő/ 8  alkalom vagy Felnőtt 10.000 Ft/fő/ 8 alkalom bérletek válthatók.
A BÉRLET a zumba mellett a Dimenzió TSE csütörtöki  argentin tangó, kubai salsa AMSTEL Hattyú fogadó foglalkozásain is érvényes!

Támogassátok egyesületünket! Előre is Köszönjük!
Dimenzio TSE, Győr csapata

GyőrCard Turista Kártyával INGYENES minden foglalkozás!

Info: +36 70 569 8810

Mozgásra fel!

hivatalos honlap:
http://dimenziotse.hu/category/events/

#dimenziotse
zumbagyor.hungary

Helyszín megközelítése:
Érkezhetsz busszal, kerékpárral, rollerrel,de akár gyalog vagy autóval is! Kerékpárodat a bejárat mellett le tudod zárni. Ha autóval érkezel, akkor az iskola mellett az emeletes házak között található parkoló. Buszmegálló a közelben több is található.

‼️‼️ Kedves Zumba kedvelők!
Nagyon fontos számunkra a zumbások jó közérzete, hangulata és természetesen az egészsége.

A járványveszély továbbra is fennáll, ezért higiéniai szempontból szeretnénk megismertetni veletek az alapvető tudnivalókat a koronavírussal szembeni további védekezésről:
1. A foglalkozásokon mindenki saját felelősségére vesz részt
2. Kérjük, hogy csak tünetmentesen, egészségesen gyertek a táncos estekre!
3. Mossatok gyakran kezet és fertőtlenítsetek kézfertőtlenítő folyadékkal, ha lehetséges a táncos foglalkozás előtt, és ha végeztetek, egyből utána is!
4. Szünetek után is használjatok fertőtlenítő folyadékot!
5. Legyen veletek saját fertőtlenítő kendő, gél vagy folyadék is!
6. Ne érjetek a kezetekkel a szemetekhez, a szátokhoz és az orrotokhoz.
7. Tartsátok be a köhögésre és a tüsszentésre vonatkozó etikettet! Ha nincs kéznél papírzsebkendő, a könyökhajlatba köhögjetek, tüsszentsetek és közben forduljatok el az embertársaitoktól.
8. Amennyiben bármilyen, a betegségre utaló tünetet érzel magadon, fejezd be a zumba foglalkozáson való részvételt, menjetek haza és haladéktalanul jelentkezzetek az orvosotoknál.
Köszönjük a figyelmeteket!

Az immunrendszer kiváló működéséhez az egyik legjobb mód a rendszeres testmozgás.

A sport, a tánc nemcsak kellemes sporttevékenység, szabadidős elfoglaltság, de testünk egészségére is pozitív hatással van, mind testileg és mind lelkileg. Bízunk benne, hogy a fenti elővigyázatossági intézkedéseket betartva, egymásra odafigyelve ismét élettel, vidám hangulattal tudjuk majd megtölteni a termet és hétről hétre köszönthetünk benneteket!
DIMENZIO TSE, Zumba Győr-Hungary csapata

‼️‼️ General information on the corona virus

Your health and well-being is very important to us.

In view of current events, we would like to familiarise you with the following general instructions on how to behave with the corona virus.
1. Clean your hands frequently and sufficiently with soap and water or disinfectant. For hygienic hand disinfection, follow the detailed notices int he sanitary areas of the centre.
2. Do not touch your eyes, mouth and nose with your hands.
3. Observe the ”coughing and sneezing etiquette”. When coughing or sneezing, hold your mouth and nose in the crook of your arm if you do not have a handkerchief ready and turn away from other people.
4. Avoid the usual contact with people suffering from acute respiratory tract infections and the greetings forms, such as handshake, kiss and friendly hug.
If you have any symptoms of illness, consult your doctor by phone immediately.
Thank you very much for your attention! DIMENZIO TSE, Zumba Győr-Hungary Team

koronavirus.gov.hu

koronavirus@bm.gov.hu

0-24 órában Tel: 06-80-277-455

06-80-277-456