2022-05-13 Nincs hozzászólás dimenzio Events

Kedves Barátaink és Ismerőseink!

SoLaRi …azaz Solo Latin Ritmusok… 2022/2023 év legújabb táncos lehetősége…várjuk a jelentkezéseket…

Táncra fel! Jelenleg alkalmi jelleggel lehet most kipróbálni 1-1 foglalkozást.Oktatónk MONCSI lesz, aki több mint 12 éves latin táncos múlttal rendelkezik.Reméljük hamarosan veled is találkozunk a tánctéren!

Információ. Tel/SMS: +36 30 936 0878 vagy e-mail-ben dimenzio91@gmail.com vagy messenger üzenetben Futó Károly-nál

Következő foglalkozás 2022. május 20. péntek 19:00 óra, érkezés 18:45-től. Helyszín: Győr, Marcalváros I., Kovács Margit Iskola, Répce u. 2., bejárat a lakótelep felől, az autóval történő parkolás valamikor a környéken nehézkes, ezért érkezzetek előbb, ha tudtok, hogy legyen időtök.

Bővebben a műfajról: SoLaRi , azaz Solo Latin Ritmusok, a pandémia által létrehozott 2021-es év új táncos műfaja, amely kezdeti útjára indul 2022-ben!

Megalkotója Futó Károly győri táncoktató, aki 1990 óta tanítja a fiatalokat és az idősebbeket is a standard-latin táncok, a kubai salsa, a dominikai bachata és a különböző divattáncok szeretetére.

Az egyedüli, szóló tánc lépéseket a vírus általi távolságtartás hozta létre, amelynek előnye, hogy nem szükséges hozzá táncpartner, de mégis megtanuljuk a páros táncokban használatos alap lépéseket. Pár alkalom és már tudni is fogjuk a chachacha vagy a samba alap lépéseit, amelyet, ha úgy alakul, akkor párba állva is menni fog mindenkinek, mint páros tánc.

Szóval, csak biztatni tudunk mindenkit, hogy jöjjön el és próbálja ki Győrben a SoLaRi programját!

Részvételi díj: 2000 Ft/fő/alkalom, a kubai salsa, kizomba, argentin tango, zumba bérletek érvényesek!

Ha szeretnél vidám latinos zenékre táncolni,akkor itt a helyed! Partner nem szükséges, mivel egyéni tánc lépésekre épül. Fiúk és lányok jelentkezését várjuk, természetesen jöhettek párban is, de a tánclépések egyénileg lesznek gyakorolva, próbáljátok ki! Könnyedén bárki számára elsajátítható lépések és élvezetes időtöltést ad majd minden résztvevőnek.

Várjuk azokat is, akik valamikor tanultak táncolni, de abbahagyták a táncot, nem volt partnerük vagy abbamaradt egyéb okok miatt, most viszont lenne kedvük újból eljárni mozogni és táncolni. Töltsétek fel magatokat táncos energiákkal! Legyen ismét jó kedvetek a tánc által!

Az első foglalkozástól kezdve mindegyik órán lesz a brazil Samba, a kubai Chachacha és a Rumba, az amerikai Jive, a dominikai Merengue és a Bachata, a kubai Salsa és a Reggaeton. Mindegyik tánc nagyon vidám zeneiséggel rendelkezik, pont ez a lényege a SoLaRi -nak, a könnyedség és a hangulat!

Óráról órára tanulod és gyakorlod az alapokat, szinte észre sem veszed és folyamatosan elsajátítod a latin táncoknak a lépéseit és a jellegzetességeit. Próbáld ki, élmény lesz minden egyes latinos óra!

Sportolónk és előadónk Moncsi, több mint 12 éves latin táncos múlttal rendelkezik, ő figyelni fog mindenkire, hogy jól érezzétek magatokat a foglalkozásokon.

Jelenleg Kezdő szintről indulunk, várjuk a jelentkezéseket ifjúsági és felnőtt korosztályban.

Táncos baráti üdvözlettel:

So La Ri, Győr