2023-03-16 Nincs hozzászólás dimenzio Events

Meghívunk benneteket április 4. kedd estére egy hangulatos társastánc órára Győrbe. A programban a Samba, a Cha cha cha, a Rumba és a Jive táncok lesznek. FIGYELEM!!! Március 28-án NEM lesz foglalkozás, köv. alk. április 4, 11,18,25 kedd 18:00.

NEM kell bejelentkezni!….NINCS Regisztráció!…csak el kell indulni otthonról és meg kell érkezni az adott időpontban a helyszínre!

A foglalkozást Futó Károly vezeti, aki 1990 óta nagy sikerrel oktatja a társastáncot, a divattáncokat és a versenytáncot fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

Helyszín:
Nádor Irodaközpont, konferencia terem, Kálvária u.1-3. vidéki buszpályaudvar és a vasútállomás 3 perc gyalog, autóval parkolás a környező utcákban lehetséges.

A foglalkozások 60 percesek lesznek, minden órán tanulunk újat és mindig lesz gyakorlás is!

Várjuk a kezdőket és az újrakezdőket táncolni, akik szeretnék megismerni vagy gyakorolni a társastánc, a standard és a latin-amerikai táncok lépéseit és a figuráit.

Akik pedig tanultak már régebben társastáncot, azokat is várjuk a 2. tánctérre, az ismétlés és a gyakorlás mindig fontos, főleg báli szezonban!

Részvételi díj:
Felnőtt: 2.500 Ft/fő/este

Aki tud maradni még tovább, azoknak ajándékba adjuk a 19:15 órától kezdődő BACHATA kezdő és újrakezdő órát! Próbáljátok ki!

Info:
e-mail dimenzio91@gmail.com
Tel /SMS +36 30 936 0878 vagy
Messenger vagy VIBER vagy WatsApp on keresztül.

Az érdeklődés, illetve a jelentkezés folyamatos, gyertek táncolni.

Várunk minden érdeklődőt!
Táncra fel!

DIMENZIO TSE, Győr

Ui: Itt az események között napi és heti szinten mindig frissítjük a kiírásokat, kövessétek, ha valamilyen oknál fogva változás történne a tanfolyammal kapcsolatban,